HomeForMe Realty

Aszófő

ID: 314273

Leírás

AZONNALI PÉNZKERESETI LEHETŐSÉG!

A Balaton északi partján, Balatonfüred és Tihany között festői környezetben helyezkedik el ASZÓFŐ, egy tündéri kis nyugalmas falu, amelynek bár közvetlen vízpartja nincs, de kiváló adottságaival, nyugalmával, kerékpár útjával maga a nyugalom szigete a pihenni vágyóknak.
Itt eladó most ez az ÚJÉPÍÉSŰ családi ház hatalmas udvarral, medencével, amely úgy került kialakításra, hogy 4 apartmant, plusz egy 120 nm-es tetőtéri lakást helyeztek el benne , ezáltal könnyen kiadható, ezáltal azonnali bevételi forrás.

A telek:

1078 nm, gyümölcsfákkal, kerti sütögetővel, kis grill házzal/nyári konyhával, medencével és klasszikus BALATONI TORNÁCCAL. A medence mellett gyönyörű diófa található, ebből egyébként több is van a kertben, és aki akar, tud szőlőt is művelni. A kis házat akár társasági borozóvá is át lehet alakítani. Az udvar nagy, számos funkció kitalálható még.

Az épület:

Az apartmanok mindegyike bútorozott, gépesített, egyforma stílusúak. 30 nm nagyságúak, maximum 4 ember helyezhető el egységenként, ugyanis egy apartmanban egy hálószoba és egy kinyitható kanapé található saját zuhanyzós fürdőszobával, és kis teakonyhával.

Az emeleti lakás három hálószobát, egy fürdőt és egy amerikai konyhás nappalit tartalmaz. A kert szinten található a 4. apartman a garázs (34 nm), a gépészeti helyiség és egy nagy tároló.

Műszaki paraméterek:

-Hőszívattyús fűtés és hűtés
-5 kW-os napelem rendszer
-minőségi nyílászáról és szaniterek
-ház körüli kamera rendszer
-Táv-vezérelhető termosztátok szobánként
-5 vendégparkoló
-dupla garázs
-medence
háromrétegű nyílászárók
-teljesen gépesített konyha
-új bútorok
Természetesen érdeklődés esetén részletes műszaki tartalmat ismertetünk.

Kinek ajánlom?

Ajánlom családoknak, akik esetenként a rokonságot és a barátokat vendégül látják, vagy több generációval szeretnek nyaralni, de mégis együtt. Itt könnyű szeparálódni. Ajánlom továbbá olyan tulajdonosnak, aki gyorsan, könnyen szeretne jól jövedelmező befektetéshez jutni, hiszen ezt a gyöngyszemet könnyű kiadni turisztikai célokra, a felső lakást pedig meg lehet tartani saját célra akár.

Jöjjön, nézze meg, és tegyen ajánlatot. Azon túl, hogy élvezheti a Balaton minden örömét, fantasztikus kirándulásokat tehet a környéken, hiszen az északi part gyönyörű és vadregényes. Hétvégén is várom hívását, Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Ár
276.800.000 Ft
Település
Aszófő
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
265 m2
Szobaszám
7 + ½
Építés éve
2019
Költözhető
azonnal
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
1078 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Hőszivattyú
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Kilátás
Kertre, parkra néző
Parkolás
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Légkondicionáló, Gépiesített, Beépített konyha

Kapcsolat

Péceli Edit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.