HomeForMe Realty

Budapest II. kerület (Kurucles)

Kuruclesi út

ID: 307353

Leírás

Eladó erdő melletti lakás kedvező elhelyezkedéssel a Pasaréti térhez közeli Kuruclesi úton!

Elhelyezkedés és környezet:

Egy csodálatos környék várja Önt: mindössze néhány perc sétára található egy játszótér, egy Príma élelmiszerbolt, valamint a Pasaréti tér, ahol templom, gyógyszertár, posta, cukrászda, bisztró, étterem, Lipóti pékség és Aldi is találhatóak. Közvetlenül a kertből egy hátsó kapun ki lehet sétálni az erdőbe, ahol minden évszakban fantasztikus sétákat tehet akár családjával, akár csak egyedül, de kutyájával is. Számos sportolási lehetőségre is alkalmas a hely.

A környéken kiváló a tömegközlekedés: 56, 59, 61-es villamosok, 5, 29, 129, 22, 222-es buszok és volánbuszok szolgálják ki a területet. Iskolák, óvodák és kirándulási lehetőségek (mint a Szépjuhászné vagy a Normafa) is könnyedén elérhetők.

A LAKÁSRÓL:

A Természet Ölelésében:
Egy rövid sétára a város zajától a természet békés ölelésében találod magad. Sétálj a Hármashatár-hegyen, vagy pihenj a Szépjuhásznénél. Itt az idő mintha megállna, és csak a pillanat számít.

Az Otthon Melege:
Amikor belépsz ebbe a 71 nm-es lakásba, érzed az otthon melegét. A tágas nappali, ahol a család összegyűlik egy közös vacsorához, a hálószoba, ami a pihenés szigete, vagy az erkély, ahonnan a táj szépségeit szemlélheted. Minden sarka a lakásnak történeteket mesél, melyekben Te is részese lehetsz. A felújítások során a minőség volt az elsődleges, így a lakás nem csak szép, de hosszú távon is megbízható.

Az Összefogás Ereje:
Ebben a házban nem csak falak és ajtók vannak. Közösség él itt. Az emberek, akik törődnek egymással, akikkel együtt ünneplünk és együtt segítünk, ha arra van szükség.

Adatok:
Méret: 71 nm + 7 nm erkély

Helyiségek:
Nappali (21,48 nm),
Hálószoba (12,43 nm),
Szoba (10,17 nm),
Fürdőszoba (4,86 nm),
Wc (1,04 nm),
Konyha (7,5 nm),
Kamra/gardrób (1,9 nm),
Közlekedő (10,43 nm)

A tájolása: Nappali (D-K), Konyha és Hálószoba (É-K), Félszoba (É-NY), tehát minden napszakban napsütötte.

Rezsi: Közös költség tartalmazza a fűtést, vizet, szemétszállítást (4 főre kb. 34.000 Ft). Melegvizet átfolyós cirkó biztosítja. Ha valaki alternatív fűtést szeretne, ki van építve a klímabeszerelés lehetősége.

A házról:

Építés éve: 1981
Lakások száma: 8
Közösség: harmonikus és segítőkész
Házmesteri teendők: forgóban, megbeszélés alapján, de minimális feladatok vannak. Természetesen a nagyobb munkákra szakembert hívnak.

Kisállat: szabadon tartható (részletek az SZMSZ-ben)
Parkolás: ingyenes az utcában, a ház melletti rész is használható

Felújítások és karbantartások:

2005: Vezetékek és burkolatok cseréje megtörtént, új konyhabútor került beépítésre, természetesen ez már nem a mai trendek szerinti, e felújítható.
2011-13: Új ablakok kerültek behelyezésre
2018: Elektromos vezetékek átnézése, parketta felújítása, új burkolatok letétele megörtént
Friss fejlesztések: elektromos hálózat teljesítmény növelése megtörtént, új beltéri ajtók lettek, redőny és szúnyogháló került felhelyezésre.

Egyéb információk:

Az ingatlan tehermentes, hitel és adósság mentes. A háznak van megtakarított pénze, a közös költséget mindenki rendszeresen fizeti. Egy közeli erdő is várja azokat, akik szeretnek a természetben sétálni vagy kikapcsolódni.

Kérjen időpontot és nézze meg személyesen ezt a kiváló lehetőséget! Több, mint tíz éve szakértőként dolgozunk. a környéken. Amennyiben nem venném fel, mindenképpen visszahívom. Keressen még ma és foglaljon időpontot megtekintésre!

Tulajdonságok

Ár
74.900.000 Ft
Település
Budapest II. kerület
Településrész
Kurucles
Közterület
Kuruclesi út
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
71 m2
Szobaszám
3
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
azonnal
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
4 szintes
Emelet
Félemelet
Lift
Nincs
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter alatt
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Erkély
Igen
Erkély mérete
7 m2
Kertkapcsolatos
Nem
Honnan nyílik
Lépcsőházból
Kilátás
Kertre, parkra néző
Tájolás
délnyugat, délkelet
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Beépített konyha

Térkép

Kapcsolat

HomeForMe Realty
HomeForMe Realty
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.