HomeForMe Realty

Budapest III. kerület

Jeles utca

ID: 314282

Leírás

Eladásra kínálok Budapest 3. kerületében, Ürömhegyen, csendes, fantasztikus, Testvérhegyre néző panorámával rendelkező utcában egy újépítésű, bruttó 124 nm, nettó 110 nm nagyságú családi házat.

Az utca csendes, hangulatos, új, és újszerű házakkal tarkított, de találunk itt még üres telkeket is. Az arculat alakulóban van. Erre a telekre, ahol az eladó ingatlan található három ház lett tervezve, a másik kettő már eladásra került. Az eladó ház építése jelenleg folyamatban van, a falak már állnak, a nyílászárók még nincsenek berakva, de már bejárható, el lehet képzelni a tereket. Hozzávetőlegesen 2023 nyarára készül el az épület kulcsrakészen.

A LAKÁS:

A lakótér kétszintesre lett tervezve. Az ALSÓ SZINTEN találunk egy hálószobát fürdővel, egy előszobát, egy tárolót, és egy amerikai konyhás, étkezős nappalit, amely természetesen teraszkapcsolattal rendelkezik. Az EMELETEN a tervező kialakított 2 db szobát, egy fürdőszobát, egy gardróbot, egy mosókonyhát illetve egy háztartási/gépészeti helyiséget. Dél felé az egyik szobából egy lenyűgöző panorámájú teraszra érkezünk, amely alkalmas lehet arra is, hogy egy üvegezett télikertet építsenek oda.

A KERT:

Nem nagy, de arra elég, hogy családi összejövetelekre kiüljenek, vagy a gyerekeknek egy mini játszótér kerülhessen kialakításra. Akár még az is elképzelhető, hogy valaki itt egy kis veteményest csináljon magának. Alapvetően panorámás, akár egy kisebb medence, vagy egy jacuzzi is idefér, összesen 350 nm. A ház mögött, az északi oldalon találunk még külön épületben egy kétállásos, fedett gépkocsi beállót is.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK:

-Mennyezeti fűtés-hűtés és padlófűtés,
-Szellőztető rendszer előkészítés,
-Árnyékolás technika előkészítés.
-Háromrétegű, műanyag Hofstadter nyílászárók
-beltéri ajtók 100.000 Ft/db áron
-burkolatok 8000Ft/nm áron
-HansGrohe szaniterek
-napelem előkészítés
-acélkorlátok (felár ellenében üvegkorlát is kérhető)
-kertben durva tereprendezés és 10 cm termőföldréteg kerül kialakításra.

Érdeklődés esetén természetesen részletes leírást küldünk.

A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Főtér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardában, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben. A Mészkő Park gyalog 2 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre. A hegyi sportok, ejtőernyőzés, paplanernyőzés, sárkányrepülőzés és hegyi kerékpározás is elérhetőek.

Jöjjön, nézze meg az épülő házak egyikét, érezze a helyszínen is, hogy ez lehet az otthona! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Amennyiben véletlenül nem venném fel, természetesen visszahívom!




Fekvés: D
Építés éve: 2022
Lakás állaga: új építésű
Ház állaga: új építésű
Garázs mérete: 2 nm
Beálló helyek száma: 2 db
Egyéb tulajdonság: terasz kapcsolataos
Tömegközlekedés elérhető távolságban van
Zöldövezeti, madárcsicsergős

Ügyintéző: Péceli Edit
Azonosító: S/11-303

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,
ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.
Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.
Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.
RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.

Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.

Tulajdonságok

Ár
189.900.000 Ft
Település
Budapest III. kerület
Közterület
Jeles utca
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
124 m2
Szobaszám
4
Építés éve
2022
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
350 m2
Állapot
Újépítésű
Komfort
Luxuslakás
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Hőszivattyú
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Kilátás
Panorámás
Tájolás
dél
Parkolás
2 állásos garázs
Energetikai tanúsítvány
A++ (Alig mérhető energiaigényű)

Térkép

Kapcsolat

Péceli Edit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.