HomeForMe Realty

Budapest III. kerület (Ürömhegy)

ID: 314565

Leírás

Aranyhegyi elegancia, komfortos otthon, privát kert!

ARANYHEGYEN, közkedvelt utcában eladó egy OTTHONOS, PRIVÁT, nappali plusz 2,5 szobás sorházi lakás, amely nagyon jól struktúrált, kiváló alaprajza van, sok minden be van építve. Első otthonnak, vagy két embernek kiváló, egy garázsa is van.
Az ingatlan netto 88 nm, plusz a burkolt terasz még 31,5 nm. Brutto 104 nm.



A LAKÁS:



Belépve az ingatlanba egy előtérbe és egy világos, ablakos lépcsőházba jutunk, ahonnan megközelíthető az emelet, valamint egy lépcső alatti tároló is kialakításra került. Innen tudunk belépni a konyha-étkező, nappali légtérbe, amely kertkapcsolatos. A lakás mellett a földszinten van egy garázs is, ami fűtött.

A felső szinten két hálószoba, egy fürdőszoba és egy félszobából kialakított gardrób található. Ugyanezen a szinten két terasz is van, egyik a hálószobából nyílik a kert irányába, nyugati fekvéssel, a másik pedig az utca felé, délkeleti fekvéssel.



Az otthon irányára: 158 M Ft, ami megtérül a lakás magas műszaki tartalma és minőségi kivitelezése miatt.



Műszaki leírás:

·

- a nyílászárók háromrétegűek, abszolút a mai kor követelményei szerint kerültek kiválasztásra
- minőségi és ízléses padlóburkolatok 
· -
- Fűtés: jelenleg gázkazán biztosítja, de lehet inverteres klímákat is felszerelni. Erre ezidáig azért nem került sor, mert a lakás jól átszellőztethető, kellemes a hőmérséklet nyáron is.
- A kert parkosított és 241 nm. Hangulatos sziklakert határolja nyugati oldalról.
- A konyha teljesen gépesített.
- Az árnyékolást redőnyök biztosítják.
- Öntözőberendezés került telepítésre.
- A lakáshoz egy garázshely tartozik, melyek egyben van épülve a házzal.

Kinek ajánlom az ingatlant?

Mindenkinek, aki első lakást keres hangulatos kerttel, vagy kisebb családoknak, de egyedülállóknak is ideális. Ide tényleg csak költözni kell!

Környék:



A lakások kiváló lokációban helyezkednek el, a 3. kerület frekventált részén, hiszen a GOBUDA Mall bevásárlóközpont, a British School, az Erdőalja úti iskola, és több magánóvoda, valamint a tömegközlekedés mindössze néhány perces távolságra találhatóak. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a közeli Aranyhegyen lévő lovardába, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben, a Hármashatár-hegyen. A Mészkő Park autóval 5 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre. A Golf Klub szinte egy golfütésnyire található, de kerékpározni, futni és sétálni is lehet itt.


Ha Ön is szeretne egy olyan otthont, amely nem csak az elegancia és kényelem, hanem a természet közelsége és a nagyvárosi élet minden előnye is elérhető, akkor ez a ház az Ön számára ideális választás lehet. Ne habozzon, keressen minket még ma!

Jöjjön, nézze meg az ingatlant, érezze a helyszínen is, hogy ezen a telken állhat majd jövendő otthona! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Ha esetleg nem veszem fel, természetesen a lehető leghamarabb visszahívom! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő.

Tulajdonságok

Ár
154.800.000 Ft
Település
Budapest III. kerület
Településrész
Ürömhegy
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Sorház
Alapterület
104 m2
Szobaszám
3 + ½
Építés éve
2018
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
241 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Erkély
Igen
Kilátás
Panorámás
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Energetikai tanúsítvány
A (Közel nulla energiaigény)
Extrák
Beépített konyha, Terasz, Gépiesített

Kapcsolat

Péceli Edit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.