HomeForMe Realty

Budapest III. kerület (Törökkő)

Kisbojtár utca

ID: 314289

Leírás

Új Építésű Társasház Óbudán – Négylakásos Éden a Kisbojtár utcában

Fedezze fel új otthonát a 3. kerület frekventált részében, ahol minőségi építkezés és exkluzív környezet találkozik. Bemutatjuk új fejlesztésünket, amely már szinte teljesen készen van és amelyre ön is lecsaphat: a Kisbojtár utcai, négylakásos társasház várja új lakóit.

A Kisbojtár utcai Új Otthon Választéka:

A 4 lakásból még 3 elérhető:

- Hangulatos Egyszobás: 50,80 m2 alapterületű lakás, plusz 6,44 m2 terasz, nappali-konyha-étkező és egy szoba.
- Stílusos Két Szobás: 75,98 m2-es otthon, 12,96 m2 terasszal, nappali-konyha-étkező és két szoba.
- Tágas Családi Álom: 103,52 m2-es lakás, lenyűgöző 49,31 m2-es terasszal, nappali-konyha-étkező és három szoba.

Minőség és Technológia

A beruházó hosszú múlttal és erős tőkealappal rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy otthona a legmodernebb építési technológiák felhasználásával készül és el is készül. Az ingatlanokhoz szigorúan kiválasztott, kiváló minőségű anyagokat használunk, mint a POROTHERM 30-as N+F falazótégla, 7 légkamrás 3 rétegű üvegezésű ablakok, hang-gátló belső válaszfalak, Tondach Inspira antracit tető és Daikin levegő hőszivattyú. Ezekkel garantáljuk az alacsony rezsiköltséget és a kényelmes otthoni életet.

Természetesen kérésre részletes műszaki leírást küldünk.

Óbuda élménye:

Az Óbuda központi helyszínen, minden szolgáltatás elérhető közelében élvezheti a kellemes, biztonságos környezetet. Iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok (Gobuda, Tesco, Aldi, Lidl) és egy autentikus piac is elérhető gyalogosan.

Tömegközlekedés jó, elérhető távolságban van, bár egy kis szakaszon gyalogolni kell, vagy saját autóval lehet közlekedni. A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással elérhető a Golf-klub, vagy a British School, de ez utóbbin felül is kiváló iskolák és óvodák vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint GOBUDA Bevásárlóközpont, Stop-Shop, TESCO, ALDI, LIDL, de az óbudai piac sincs messze.

Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a közeli Aranyhegyen lévő lovardába, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben, a Hármashatár-hegyen. A Mészkő Park autóval 5 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre.

A Mocsáros dűlő természetvédelmi terület és a Hármashatárhegy kirándulóútvonalai pedig remek lehetőséget nyújtanak a szabadidő aktív eltöltésére, legyen szó családi kirándulásról vagy egy esti sétáról a kutyával.

Lépjen kapcsolatba velünk

Hívjon minket bátran, akár hétvégén is, vagy látogasson el hozzánk! Ha nem tudjuk felvenni a hívását, természetesen visszahívjuk. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tegye a Kisbojtár utcát új otthonává!

Tulajdonságok

Ár
108.230.000 Ft
Település
Budapest III. kerület
Településrész
Törökkő
Közterület
Kisbojtár utca
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
76 m2
Szobaszám
3 + ½
Építés éve
2023
Állapot
Újépítésű
Komfort
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Emelet
1. emelet
Fűtés
Hőszivattyú
Erkély
Igen
Erkély mérete
13 m2
Terasz
12 m2
Kertkapcsolatos
Nem
Kilátás
Kertre, parkra néző
Parkolás
Teremgarázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Energetikai tanúsítvány
A+ (Túlteljesítő)

Térkép

Kapcsolat

Péceli Edit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.