HomeForMe Realty

Budapest III. kerület (Óbuda)

ID: 299550

Leírás

Megvételre kínálom Budapest 3. kerületében, Óbuda kiemelt részén, közvetlenül a Főtér mellett ezt a tágas, hatalmas terekkel rendelkező, 104 nm nagyságú ingatlant, amely az alaprajzot újragondolva lakásnak is kiváló, de akár ügyvédi irodának, szépségszalonnak, vagy bármely vállalkozás számára megfelelő lehet.

A HÁZ:

Maga az épület téglából épült 1904-ben, hangulatos, körfolyosós kialakítású, szép régi burkolatokkal, és kovácsoltvas korláttal. A belső udvarban hatalmas fenyő áll, így akár dohányzás, vagy csak levegőzés közben kilépve is zöldet lát az ember.

A LAKÁS:

Az eladásra kínált ingatlan 104 nm, található benne a mostani alaprajz szerint egy kis belépő, és egy nagy méretű konyha és étkező egy légtérben. Innen egy folyosón keresztül jutunk el az egyik szobába, és ebből közvetlenül a másikba, a nagy belmagasságú polgári lakások mintájára. A folyóról nyílik a fürdő és a WC.

A mostani alaprajzot újragondolva ki lehet alakítani több helyiséget és akár egy álló galériát is, mivel a belmagasság 4 méter, valamint egy hangulatos ablakfülke is található a lakásban, ami kellemes olvasósarok is lehet, de egy divatos, franciás reggeliző is berendezhető ott. A lámpákat a mennyezeten szép stukkó veszi körül.

Az ingatlan ablakai a Főtér irányába néznek, főleg délelőtt napsütötte a lakás.

Tömegközlekedése szuper, buszjáratok, HÉV, villamos is megtalálhatóak úgy nappal, mint éjszaka is. A szomszéd lakásban szépségklinika üzemel, így kifejezetten csendes az ingatlan. Parkolási lehetőség nem csak az utcán van, hanem a szomszédos irodaházakban bérelhető garázs.

MŰSZAKI ÉS EGYÉB PARAMÉTEREK:

- Korábban volt beázás, amit megcsináltak ugyan, de a helye látszik még, természetesen festéssel eltűnik.
- a közös képviselet rugalmas és hatékony, elkezdődött a tetőtér értékesítése, a befolyt összegből a lépcsőházat és a házat szeretnék felújítani.
- a lakásban fa nyílászárók vannak, ezeket fel kell újítani/le kell festeni.
- A jelenlegi konyha gépesített, de a mai modern elvárások szerint felújításra szorul. Természetesen az ingatlan funkciója alapján kell újragondolni mindent, mert ha iroda üzemel itt, akkor elég egy egyszerű teakonyha sarok is.
- a fűtésrendszer működik, karban van tartva, ennek esetleges cseréje egyedi döntés kérdése.
- Az ingatlan és a társasház tehermentes
- A közös költség tartalmazza: a közüzemi számlák díját, a közös képviselet, a szemétszállítás és a megtakarítás (Fundamenta) díját. Ezt még nem használták fel.


KINEK AJÁNLOM?

Akár egy egygyermekes családnak, vagy pároknak, de irodának, vállalkozásnak is kiváló. A lokáció miatt jól kiadható.


A KÖRNYÉK:

A környék hangulatos, Óbuda "belvárosa", mind iskolák, mind pedig óvodák séta távolságra találhatóak. Van itt számos bevásárlási és szórakozási lehetőség, és hagyományos, tradíciókkal rendelkező piac is van a közelben, illetve az Auchan sétatávolságra helyezkedik el, az ablakból rálátni. A közlekedés kiváló, bármely irányban. Autóval a ház előtt van parkolási lehetőség, amely állandó lakcím esetén egy személygépjárműre ingyenes.

Sportolóknak a Duna part nyújt futási, kajakozási, kerékpározási és sétálási lehetőséget, valamint a szintén közeli Hajógyári sziget ugyancsak a lehetőségek tárháza akár kutyával is. A Római part hangulatos éttermeiben, kifőzdéiben könnyen meg is ebédelhet, de baráti, családi összejövetelekhez, vagy romantikus programokhoz is szívesen ajánljuk.

Kérem, jöjjön, nézze meg és tegyen ajánlatot! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Ár
69.900.000 Ft
Település
1033 Budapest III. kerület
Településrész
Óbuda
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Lakás / Tégla
Alapterület
104 m2
Szobaszám
2
Tulajdonjog / bérleti jog
Tulajdonjog
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Állapot
Felújítandó
Komfort
Összkomfortos
Tetőtér
Nem tetőtéri
Szintek száma az épületben
2 szintes
Emelet
2. emelet
Fűtés
Gáz - konvektor
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Kertkapcsolatos
Nem
Honnan nyílik
Körfolyosóról
Kilátás
Utcára néző
Tájolás
délkelet
Parkolás
Közterületen parkolás
Extrák
Amerikai konyhás

Kapcsolat

HomeForMe Realty
HomeForMe Realty
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.