HomeForMe Realty

Budapest III. kerület

Solymárvölgyi út

ID: 314483

Leírás

SZUPER BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! BÉCSI ÚT, ELADÓ TELEK!

Megvételre kínálok egy 1350 nm nagyságú szuper kis telket a 10-es út - Bécsi út solymári szakasza - közelében.

A telek:

Az ingatlan nem közvetlenül út melletti, a parcellázás szerint a "második sorban" helyezkedik el, és egy bekötőútról megközelíthető. Jelenleg mezőgazdasági besorolásban van, építeni nem lehet rá a szabályozás szerint, de ez a közeljövőben változhat, hiszen az M0 is a közelében lesz.
Alkalmas ipari, kereskedelmi célokra, tárolásra, vagy bármely mezőgazdasági tevékenységre. Tud itt tárolni építőanyagot, vagy több szomszéd telek megvásárlásával akár mini farmot is létrehozhat, de a közművek bekötése jelenleg nem megoldott. Alternatív megoldásokkal, mint aggregátor tud áramot gyártani. Az Aranyvölgyi patak is az ingatlan közelében folyik. Fekvését tekintve kellemesen napos egész nap.

Övezeti besorolás: Má-3
Közigazgatási szempontból Solymár külterületéhez tartozik.

A környék:

Közigazgatás tekintetében a telek Solymárhoz tartozik, de forgalmas helyen található, hisz a 10-es út sok agglomerációs várost, települést köt össze Budapesttel. Hosszú távon bizonyosan jó befektetés lesz, hiszen jelenleg a környék áraihoz viszonyítva "alacsony" összegért megvásárolható. Az M§ elkészültét követően akár kereskedelmi, vagy ipari telephelyként is szolgálhat.

Jöjjön, nézze meg a telket, ne hagyja ki ezt a befektetési lehetőséget! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő


Fekvés: D
Építési övezet: mezőgazdasági
Zöldövezeti, madárcsicsergős
Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Tulajdonságok

Ár
12.400.000 Ft
Település
Budapest III. kerület
Közterület
Solymárvölgyi út
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek / Egyéb
Alapterület
1.350 m2
Növényzet
Van
Tájolás
D

Térkép

Kapcsolat

Péceli Edit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.