HomeForMe Realty

Budapest III. kerület (Ürömhegy)

Tarhos utca

ID: 314292

Leírás

Eladásra kínálom Budapest 3. kerületében, Ürömhegyen ezt a 1042 nm nagyságú gyönyörű, panorámás, enyhe lejtésű, déli fekvésű, így állandóan napos telket. Elhelyezkedésének köszönhetően óbudai és hármashatárhegyi panoráma látszik a telekről, ami elvehetetlen.
Az ingatlan kiválóan alkalmas családi ház építésére, akár több generáció számára is, de akár egy épületben 3 lakás is elhelyezhető rá.


Jelenleg egy ikerház tervei készen vannak, az építési naplót is megnyitották. A projekt a meghirdetett árban, az összes szakági tervvel együtt eladó. A tervezett épület (lakások mindegyike) jól értékesíthető.

A telek fekvése és az infrastruktúra lehetővé teszi, hogy a ráépített lakások (házak) mindegyike panorámás legyen.

A szabályozás szerint a beépítés lehet 15%, vagy 20%-os is, homlokzatmagasságtól függően. Az övezeti besorolás: Lke-2/SZ-IK-1

A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Főtér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardába, de választhatja a Csillaghegyi Wellnesfürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben.

Jöjjön, nézze meg a telket, és álmodja ide a házát, vagy fektesse be a pénzét, és építsen eladásra. Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő

Fekvés: D
Építési övezet: Lke-2/SZ-IK-1
Beépíthető alapterület: 208 nm
Homlokzat magasság: 6,5 m
Bruttó szint terület: 416 nm
Föld alatti beépíthetőség: 260 nm
Telekre építhető lakásszám: 3
Zöldövezeti, madárcsicsergős
Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Tulajdonságok

Ár
114.800.000 Ft
Település
Budapest III. kerület
Településrész
Ürömhegy
Közterület
Tarhos utca
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Telek
Alapterület
1.072 m2
Közműellátás
Csatorna, Villamos energia, Gáz, Víz
Domborzati viszonyok
Lejtős
Növényzet
Van
Tájolás
D
Megközelíthetőség
Közúton
Hány százalékban beépíthető?
20 %

Térkép

Kapcsolat

Péceli Edit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.