HomeForMe Realty

Esztergom

Belváros

ID: 314478

Leírás

Megvételre kínálok Esztergomban, az egyik legszebb és történelmi jelentőségű városunkban egy ÚJÉPÍTÉSŰ, 15 szobás, 418 nm hasznos alapterületű (földszint 212,0 m2, emelet 206,0 m2) hotel/hostel épületet, amely alkalmas arra is, hogy ott lévő személyzet nélkül működjön. A telek, amelyre a kérdéses ingatlan épült 794 nm.

Az épület néhány hónapja került átadásra, teljes berendezéssel. Jelenleg már minden a működéséhez szükséges engedéllyel rendelkezik. Az üzemeltetés az új vevő feladata.

Az ingatlan kétszintes, a földszinten 7, az emeleten 8 szoba található. Ezeken felül kiszolgáló és közösségi helyiségek, mint étkező, teakonyha, takarítószer és egyéb tároló, társalgó, gépészeti helyiség, minden szinten kialakításra kerültek. Kiemelendő továbbá, hogy ugyancsak minden szinten van egy-egy olyan szoba, ami közös fürdőszobával apartmanként is használható.

Műszaki paraméterek:

•Szellőzés: A homlokzati nyílással is rendelkező helyiségek természetes úton szellőztethetőek, a belső helyiségeket – zuhanyzók, wc-k – az épületgépészeti leírás szerint gépi elszívással szellőztetjük.
•Hulladék tárolása:
Az udvaron, az oldalkertben létrehozott hulladéktárolóban hulladékgyűjtő edényt helyeztek el, melyben a kommunális hulladék az előírásoknak megfelelően tárolható és onnan elszállítható.
•Fűtés: Kondenzációs gázkazán általi padlófűtés, plusz invertes klímák vannak telepítve a szobákba, ezek hűtenek és fűtenek is.
•Minőségi, háromrétegű nyílászárók vannak
•Parkolószám: 13 db kerítésen belül. Az épület előkertjében 6 db merőleges, míg oldalkertjében 7 db párhuzamos kialakítású parkolót alakítottak ki, amelyek között 4db elektromosautó-töltő dokkoló állomás kerül kihelyezésre.
•A parkolók fűbetonnal burkolt felületek.
•További parkolás lehetséges a kerítésen kívül.
•Az utak és járdák burkolt felületűek, díszkő burkolattal ellátottak.
•Kerékpár: 16db tartozik az épülethez, amely egyfajta szolgáltatásként működhetne, vagy béreltethető
•Az esztergomi önkormányzat, a T-System és a Neuzer kft. jóvoltából 16db elektromos kerékpár dokkoló kerül telepítésre az ingatan előtt, illetve további, saját kerékpárok tárolására lesz lehetőség az udvaron belül.

Kérésre természetesen részletes műszaki leírást küldök.

A lokáció

Esztergom történelmi jelentőségű város, amely turisztikai szempontból is kiemelt. A pandémiát követően ismét sok ország turistája kíváncsi a magyarországi keresztények központjára, a Bazilikára, a prímási palotára, a török műemlékekre, a királyi várra, és még sorolhatnánk azokat a kiemelt területeket, amelyek itt találhatóak. A természeti értékekről, és a Duna által természetesen kijelölt országhatárról nem is beszélve. Az eladó ingatlan Esztergom belvárosi részén a Duna-parttól nem messze, de mégis egy nyugodtabb, nem a turisták által zsúfolt részen található. A közlekedés kiváló, kerékpáron is elérhető minden.

Jöjjön nézze meg, üzemeltesse akár hotel, akár hostelként, vagy céges szálláshelyként/nyaralóként. A városban és környékén számos gyár is működik, hosszabb távú szálláshelyként is kiadható.
Hétvégén is várom hívását, szakértőként végezzük munkánkat a környéken is.

Tulajdonságok

Ár
648.000.000 Ft
Település
Esztergom
Közterület
Belváros
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Vendéglátás / Szálloda, hotel, panzió
Alapterület
418 m2

Térkép

Kapcsolat

Péceli Edit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.