HomeForMe Realty

Pécel

Páskomliget

ID: 314159

Leírás

Az ingatlan nem olcsó, de már benne van a PROFI KONYHA, a GYÖNYÖRŰ KERT, a BEÉPÍTETT BÚTOROK!

Ide már csak az ágyát és a ruháit kell hoznia. Energiatakarékos, panorámás családi fészek a Páskomliget lakóparkban!

Újszerű, teljesen berendezett és minden szegletében magas minőségben kialakított ikerházfél Pécel Rózsadombján, összetartó, családcentrikus közösségben, elit környezetben

A HÁZ:

2021-ben örökpanorámás környezetben épült a 120 m2-es, 3 szoba + nappali + amerikai konyhás ingatlan, a legmagasabb műszaki és esztétikai feltételek mellett. Az elmúlt 3 évben itt már minden kialakításra került, ami még fejtörést és álmatlan éjszakát okozhat egy újépítésű ház esetében.

Az utcafronton elektromos tolókapu, és 3 autó számára kialakított, térkövezett beálló fogad minket, melyből a fűtött garázsba léphetünk. A 21 m2-es, 5 méter belmagasságú garázsban kialakítható egy kétszintes lakótér, mely akár külön kis fészekké válhat az ifjú generáció számára.

A lakásban minden a legmagasabb igények szerint került kialakításra: az amerikai konyhás étkező egyedi gyártású, hófehér, magas-fényű bútora és beépített elektromos berendezései csakúgy, mint a nappali burkolata, vagy a bioetanol kandallója.

Az intim hátsó kertet 35 m2 terasz szegélyezi, amely a nappaliból és az egyik hálószobából is megközelíthető, ahol a tökéletes tájolásnak köszönhetően egész nap élvezhetjük a napsütést.

A három kényelmes méretű szoba külön nyílik a közlekedőből, így intim lakóteret biztosítanak a ház apraja-nagyja számára. Két fürdőszoba szolgálja a családi békét, mindkettőben mosdó található. Az ingatlan akár 2 generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas jó elrendezése miatt.

A KERT:

Az 510 négyzetméteres kert minden sarka gondos tervezéssel és igényes kivitelezéssel készült. A teraszos előkert és az udvar egzotikus növényekkel van beültetve, locsoláshoz a kertcsap mellé locsolómérő is tartozik. A terasz nyugodt kikapcsolódást kínál napozóval és grillezővel egy hosszú nap után. A kert hátsó részén szerszámtároló és zöldséges kert is helyet kapott.

MŰSZAKI LEÍRÁS:

- A 30 cm vastag Porotherm téglából épült falazatot 15 cm hőszigetelés egészíti ki.
- A fafödém 30 cm vastag szigeteléssel van ellátva, ami alatt tárolóhelyiség kialakítható.
- A tető cseréppel fedett.
- A modern, 5 légkamrás nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készültek.
- A műanyag ablakok alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
- A teraszajtó emelő-toló-bukó rendszerrel működik.
- A biztonsági ajtó és riasztórendszer a biztonságot szavatolja.
- A háztartási helyiség a MIDEA hőszivattyús rendszert rejti, amely a melegvíz- és padlófűtés-ellátást biztosítja.
- A Gree klíma biztosítja a kellemes hőérzetet a nappaliban.
- Az otthon energiahatékonysága kiemelkedő, havi rezsije rendkívül kedvező, kb. 25.000 Ft.

HELYSZÍN:

Pécel az agglomerációban nagy népszerűségnek örvend, köszönhetően kiváló elhelyezkedésének az M0-ás autóút keleti oldalán, Budapest 17. kerületével közvetlenül szomszédosan. Kiváló közlekedési lehetőségek, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. A közelben lévő bevásárlóközpontban Auchan, Bauhaus, KFC, Decathlon kínálja a mindennapi szolgáltatásokat, míg Pécel 19 ezer lakosával kellemes életkörülményeket biztosít.

A Páskomliget egy különleges hely, ahol a csodálatos kilátás, a természet közelsége, a nyugalom és a szoros közösség vonzza a családokat. Ez a hely a gyermekes családok ideális együttélésének példája, közös programokkal és magas színvonalú újépítésű ingatlanokkal.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az egyedülálló ingatlan, keressen minket bármikor a héten! Sokéves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen! Ha nem tudjuk felvenni a telefont, igyekszünk a lehető leghamarabb visszahívni!

Tulajdonságok

Ár
118.500.000 Ft
Település
Pécel
Közterület
Páskomliget
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Ikerház
Alapterület
126 m2
Szobaszám
4
Építés éve
2021
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
510 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Dupla komfortos
Fűtés
Hőszivattyú
Kilátás
Panorámás
Energetikai tanúsítvány
B (Korszerű)
Extrák
Riasztó, Alacsony rezsi, Terasz

Térkép

Kapcsolat

Péceli Edit
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat



Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.